Andreea Mitu, victorioasă în fața Soranei Cîrstea, în optimile turneului BRD Bucharest Open

| 16 iul, 21:55

Andreea Mitu a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 5-7, 6-2, 6-4, joi seara, la Arenele BNR din Capitală, într-un meci integral românesc din optimile de finală ale turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Andreea Mitu (23 ani, 78 WTA) s-a calificat în sferturile de finală, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Monica Niculescu, a treia favorită, și Teliana Pereira (Brazilia).

Mitu, care și-a luat revanșa în fața Soranei, după ce Cîrstea s-a impus cu 6-3, 7-6 (3), săptămâna trecută, în primul tur la Contrexville (Franța), și-a asigurat un cec de 5.900 dolari și 60 de puncte WTA.

Andreea a început mai bine meciul, a reușit break-ul la debut și a avut 2-0, dar Sorana (25 ani, 165 WTA) a revenit și a întors scorul (3-2). La 4-4, Mitu a mai făcut un break, dar apoi Cîrstea a câștigat trei ghemuri la rând și a încheiat primul set cu 7-5.

Mitu a dominat și debutul setului secund, a condus cu 3-0, 4-1 și a câștigat manșa cu 6-2.

În decisiv, tot Mitu a luat ghemul inaugural, pe serviciul adversarei, Sorana a făcut rebreak și a condus cu 2-1, apoi Mitu a egalat și a făcut break, s-a desprins la 5-2, a ratat o minge de meci, apoi Cîrstea s-a apropiat la 4-5, însă Andreea Mitu a închis setul și meciul cu 6-4.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ