Andreea Paul (PDL): Guvernul este format cu tineri căzuţi din Lună

| 26 mar, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, deputatul Andreea Paul, a criticat miercuri, la Predeal, prestaţia Guvernului, apreciind că acesta este format din tineri 'de vitrină' şi oameni 'căzuţi din Lună', care abia acum descoperă ţara în care trăiesc.

'E un curat balamuc în fruntea ţării (...) Miniştrii lui Ponta sunt de vitrină şi tare mă tem că vor avea soarta mielului de Paşti. E un guvern căpuşă, un guvern prădător şi nu un partener al românilor', a spus Andreea Paul, care a participat la Convenţia naţională a organizaţiilor de pensionari a PDL. 

Deputatul PDL s-a referit la miniştrii Ioana Petrescu şi Răzvan Cotovelea, dar şi la Dan Şova şi Liviu Dragnea care, în opinia ei, se întrec în 'gogomănii', 'minciuni' şi 'declaraţii aiuritoare'. 

Atât Andreea Paul, cât şi liderul PDL Vasile Blaga, care a participat la deschiderea Convenţiei, au ţinut să sublinieze că premierul Victor Ponta nu a mărit pensiile, ci doar a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale a României privind neconstituţionalitatea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 1/2013, atacată de PDL. 

'Ponta minte cu neruşinare (...) A greşit recalcularea indicilor de pensii şi acum nu face altceva decât să le redea la două sute şi ceva de mii de oameni banii pe care nu i-a dat pentru că a greşit', a spus Vasile Blaga. 'Se împăunează cu o ilegalitate pe care a comis-o anul trecut', a adăugat şi Andrea Paul.

Tag-uri: andreea paul, Guvern, pdl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ