Andreea Raicu: Cine este Mihaela Rădulescu?

| 07 apr, 23:47

Andreea Raicu o critică la rândul ei pe Mihaela Rădulescu. Ea s-a hotărât să îi dedice Mihaelei Rădulescu un articol pe blogul său, articol în care fosta prezentatoarea a postului Prima TV încearcă să găsească motivul pentru care vedeta PRO reacţionează aşa în ultima perioadă.

"Cine este Mihaela Rădulescu? Recentele postări de pe contul de Facebook deţinut de Mihaela Rădulescu m-au întristat şi şocat în acelaşi timp şi m-au făcut să-mi aduc aminte de ea, aşa cum am cunoscut-o eu. Încerc să înţeleg ce se întâmplă. [...]

E grav că ea tratează cu atâta desconsiderare nişte oameni, nişte suflete, că persistă în acest comportament discreţionar şi nu realizează că e dreptul fiecăruia să aleagă cu cine îşi împarte viaţa! Discriminarea pe motive de orientare sexuală e nedemnă de orice om, indiferent dacă e persoană publică sau nu! [...] Mihaela Rădulescu jigneşte nişte oameni care nu au greşit cu nimic!", scrie Andreea Raicu în materialul dedicat Mihaelei Rădulescu pe blogul său.

Citește mai departe pe andreearaicu.ro

 

Citeşte şi: Mihai Bendeac o face praf pe Mihaela Rădulescu

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ