A murit ANDREI GHEORGHE. S-a aflat cauza decesului fostului jurnalist

| 20 mar, 10:10

Andrei Gheorghe a murit // Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a murit luni, 19 martie 2018, la vârsta de 56 de ani. În noaptea de luni spre marţi, a fost dată publicităţii, pe surse, cauza decesului fostului jurnalist.

Andrei Gheorghe a murit // Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, conform medicilor legişti prezenţi la locuinţa fostului jurnalist.

În jurul orei 00:40, potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, s-a anunțat că moartea lui Andrei Gheorghe "a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore", adică luni la prânz.

Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe a murit // Luni, 19 martie, în jurul orei 22:15, un apel la 112 a anunţat că o persoană este decedată la locuinţa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Andrei Gheorghe a murit // Tatăl lui Andrei Gheorghe, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993, Andrei Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14 cu Andrei Gheorghe"), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 şi 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, şi apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

Andrei Gheorghe a murit // Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinereţe fără tinereţe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducţie) şi a colaborat cu Paraziţii pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media şi realizator de emisiuni ("Politica, frate!" şi "Am o ştire pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Caţavencu" şi în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. În 2006 în colecţia "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraş", însoţit de un CD audio.

Andrei Gheorghe a fost realizatorul emisiunii "Cu Gheorghe şi Mihaiu" de la Radio Guerilla şi a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera cel mai îndrăzneţ reality-show românesc: "Rătăciţi în Panama".

Andrei Gheorghe a murit // Andrei Gheorghe a avut în 2009 un nou proiect „www.presa.nu”

Din data de 5 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe până în luna februarie a aceluiaşi an.Din data de 3 octombrie 2010 realizează emisiunea "Salutare Naţiune" pe canalul Prime în Chişinău, Republica Moldova.Din data de 24 octombrie 2010 realizează emisiunea "Clubul de poker" pe canalul Prima TV în România.

În 2012, Andrei Gheorghe a realizat emisiunea "Oameni şi oameni" pe canalul The Money Channel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ