Angela Merkel: Uniunea Europeană este într-o ''situaţie critică''

| 16 sep, 12:48

Uniunea Europeană este într-o ''situaţie critică'', a recunoscut vineri cancelarul german, Angela Merkel, la sosirea sa la summitul european de la Bratislava, care trebuie să traseze conturul unei Europe post-Brexit, relatează AFP şi DPA.

''Suntem într-o situaţie critică. Trebuie să arătăm prin acţiunile noastre ce putem face mai bine'', a pledat dna Merkel, menţionând securitatea, lupta împotriva terorismului, cooperarea în domeniul apărării şi chestiunile referitoare la creşterea economică şi locurile de muncă.

''Mesajul de la Bratislava trebuie să fie: Vrem să cooperăm şi să soluţionăm problemele care există în Europa'', a declarat Merkel, înainte de convorbirile informale cu ceilalţi lideri din UE.

''Este vorba de a arăta prin fapte că putem deveni mai buni'', a declarat Merkel, adăugând că este nevoie de acţiune în următoarele şase luni.

 

Tag-uri: Angela Merkel
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ