Angelina Jolie se pregăteşte de o noua operaţie

| 22 mai, 2014

Angelina Jolie, care si-a pierdut mama, Marcheline Bertrand, din cauza unui dublu cancer ovarian si mamar in 2007, a suferit anul trecut o dubla mastectomie, dupa ce a descoperit ca este purtatoare a genei BRCA1, gena care mareste considerabil riscul de a se imbolnavi de ambele tipuri de cancer de care a suferit si mama sa.

In prezent ea se pregateste pentru o interventie de histerectomie — indepartarea chirurgicala a uterului. "Mama mea a avut cancer mamar si ovarian, spectru care ma ameninta si pe mine... Ma pregatesc pentru momentul in care va trebui sa trec si prin cealalta operatie", a declarat ea.

Angelina — care are împreună cu partenerul său de viață, Brad Pitt, 6 copii — Maddox, 12 ani, Pax, 10 ani, Zahara, 9 ani, Shiloh, 7 ani și gemenii de 5 ani Knox și Vivienne — este mândră că a avut puterea să recunoască public că a suferit o dublă operație de mastectomie.Prin gestul ei, ea a determinat mai multe femei să-și facă testul de identificare a genei BRCA1 și să preîntâmpine astfel o eventuală gravă îmbolnăvire.

"
Am primit foarte multe scrisori frumoase de la femei care au făcut și ele acest test. Cele care m-au mișcat cel mai mult sunt de la femei care au aflat că și-au făcut testul chiar la timp pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea. Ele sunt acasă acum, alături de copii și de familie și sunt sănătoase. Sunt foarte fericită că am avut și eu un mic rol în toate acestea", a mai declarat ea pentru revista Stylist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 2014
metode de slabit
Daca se mai opereaza mult, o sa slabeasca de tot. Mai are multe organe la care poate renunta ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ