Anghel Iordănescu îl vrea pe Gică Popescu la FRF

| 05 oct, 23:38

Anghel Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl aşteaptă pe Gică Popescu să revină în fotbal, chiar şa FRF, după ce acesta va fi eliberat condiţionat, scrie RomaniaTV.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, luni, că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători, hotărârea nefiind definitivă.

Decizia poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Gică Popescu poate pleca din penitenciar.

"Îi dorim să revină cât mai repede în lumea fotbalului. Avem nevoie de oameni ca Gică Popescu, oameni cu personalitate care au făcut parte şi cunosc acest fenomen. În ceea ce priveşte întoarcerea lui la federaţie sau într-un post la federaţie, să întrebaţi conducerea FRF. Eu îl aştept să revină în fotbal. M-ar bucura enorm de mult ca un om de fotbal să se se întoarcă de acolo de unde a plecat", a spus Anghel Iordănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ