Anghel Iordănescu, selecţionerul României: Am votat pentru progresul României, pentru o Românie puternică

| 16 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat duminică, la ieşirea de la secţia de votare din comuna Mogoşoaia, că a votat pentru progresul României şi pentru o ţară puternică.

'Vreau să vă spun că am votat pentru progresul României, am votat pentru o Românie puternică', a afirmat Anghel Iordănescu.

Întrebat dacă este mai uşor să aleagă fotbalistul anului sau preşedintele României, el a spus că din punctul său de vedere este mai uşor să aleagă preşedintele.

'Din punctul meu de vedere este mai uşor să aleg un preşedinte. Îl aleg pe cel în care am încredere', a precizat antrenorul echipei naţionale.

Anghel Iordănescu şi-a exprimat dreptul la vot în comuna Mogoşoaia, în jurul orei 14,00, împreună cu jucătorii selecţionaţi în naţionala de fotbal a României şi staff-ul echipei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ