ANI caută un nou director. Candidaturile se depun până la 22 iulie

| 30 iun, 13:17

Consiliul Național de Integritate (CNI) a anunțat, marți, declanșarea procedurii de selecție a președintelui Agenției Naționale de Integritate (ANI), urmând ca dosarele de candidatură să se depună până la data de 22 iulie.

Funcția a rămasă vacantă în urma demisiei lui Horia Georgescu, arestat preventiv în dosarul ANRP.

"În conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1 din Legea nr. 144/ 2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, CNI anunță declanșarea procedurii de selecție a președintelui Agenției Naționale de Integritate", se arată într-un comunicat al CNI, citat de Agerpres.

Concursul pentru ocuparea funcției de președinte al ANI constă într-o probă scrisă și în susținerea interviului.

CNI precizează că proba scrisă se va susține în 24 august, ora 12,00, iar interviul în 11 septembrie, ora 11,00, ambele la sediul Agenției Naționale de Integritate.

"Dosarele de candidatură se depun până la data de 22 iulie 2015, de luni până vineri, între orele 9,00 — 16,30, la sediul Agenției Naționale de Integritate, situat în Bulevardul Lascăr Catargiu  nr. 15, sector 1, București. Acestea vor conține documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și/ sau vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/ 2007. Planurile de management pe baza cărora se vor susține interviurile se depun la sediul Agenției, în aceleași condiții ca dosarele de candidatură, începând cu data de 24 iulie 2015, până pe data de 14 august 2015, între orele 8,30 — 16,30", se spune în comunicat.

Sursa citată mai subliniază că procedura de selecție constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea 144/ 2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și de Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și/ sau vicepreședinte ai ANI, adoptat prin Hotărârea nr. 2/ 2007 a Consiliului Național de Integritate, cu modificările și completările ulterioare.

Tag-uri: ANI, horia georgescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ