ANI: Viorel Hrebenciuc nu poate justifica o avere de 42.000 euro

| 23 feb, 13:38

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 189.813 lei (42.511 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către fostul deputat Viorel Hrebenciuc.

Potrivit unui comunicat al ANI remis marţi AGERPRES, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate împreună cu familia de Viorel Hrebenciuc, în perioada exercitării mandatului de deputat. 

ANI susţine că Viorel Hrebenciuc a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi de drepturile de care beneficiază, iar fostul deputat a depus un punct de vedere.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ