ANT vrea să atragă turiștii din Republica Moldova printr-o campanie outdoor de 300.000 de euro

| 10 iul, 2014

Autoritatea Naţională pentru Turism organizează o licitaţie deschisă în valoare de 296.800 euro fără TVA pentru achiziţionarea şi planificarea serviciilor de publicitate outdoor în Republica Moldova pentru implementarea planurilor operaţionale anuale de marketing pentru brandul turistic naţional, conform unui anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Una din priorităţile Autorităţii Naţionale pentru Turism o reprezintă promovarea brandului turistic naţional pe pieţe externe, Republica Moldova fiind identificată ca piaţă de oportunitate secundară.

Proiectul urmăreşte identificarea unei agenţii de cumpărare şi planificare media outdoor care prin expertiza echipei sale să poată asigura dezvoltarea şi implementarea strategiei de media pentru promovarea brandului turistic naţional în Republica Moldova.

Campania va ţinti promovarea României în Republica Moldova şi se va adresa cu prioritate potenţialilor turişti, iar bugetul este destinat pentru o campanie outdoor cu durata de 28 săptămâni.

Campania outdoor are o planificare secvenţială - octombrie-noiembrie 2014, martie-mai 2015, septembrie-octombrie 2015 - pentru a construi mesajul, canalul outdoor fiind singurul canal de comunicare în piaţa media Republica Moldova şi la un buget de aproximativ 99.000 euro/valoare de campanie. Numărul minim de locaţii solicitat prin contract în perioada campaniei este de 175.

Finanţarea şi plata se vor face prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDER).

Criteriul de atribuire a contractului de publicitate este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 septembrie 2014, ora 12,00, iar şedinţa de deschidere se va desfăşura în 2 septembrie 2014, ora 13,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ