Antena 3, acuzată de MANIPULARE chiar din partidul lui Voiculescu

| 17 dec, 2014

Iacob Gheorghe, membru PC şi primar în Răchiţi, acuză postul de televiziune patronat de Voiculescu de manipulare.

"Am aflat cu surprindere de la Antena 3 şi ziarul Ring că aş fi autorul unei scrisori în care îl acuz pe preşedintele PC, domnul Daniel Constantin, că ar fi „băgat la închisoare 12 oameni”. Vreau să declar foarte ferm că NU am nicio legătură cu scrisoarea care mi-a fost atribuită şi care mi-ar purta semnătura. Sunt profund indignat că numele meu a fost folosit în această manipulare, pentru că numai aşa pot califica acest demers”, anunţă primarul PC din Răchiţi, Iacob Gheorghe (foto), într-un punct de vedere publicat pe site-ul PC, citat de b1.ro.

Presupusa scrisoare deschisă semnată de Iacob Gheorghe a fost lansată în presă de către Antena 3, atât în jurnalele postului, cât şi pe site-ul televiziunii.

„Mă gândesc serios dacă voi acţiona în judecată publicaţiile care au vehiculat această informaţie neadevarată şi care îmi creează prejudicii de imagine. Mă gândesc, în plus, să solicit,printr-o plângere penală şi verificarea sursei care a transmis scrisoarea în numele meu, pentru că aceasta este clar o infracţiune care trebuie sancţionată”, a mai spus Iacob Gheorghe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ