Antena 3 scoate la lumină un DOCUMENT BOMBĂ: Băsescu a primit bani de la Securitate

| 23 sep, 11:07

Antena 3 a prezentat, marţi seară, în emisiunea lui Mihai Gâdea, un document pe care apare antetul "Departamentului Securităţii Statului", datat 16 octombrie 1984, în care este menţionat numele lui Traian Băsescu. Postul lui Dan Voiculescu susţine că documentul este autentic iar Băsescu apare în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor specifice de propagandă" şi că a primit 1.500 dolari pentru "subvenţionarea reţelei".

Potrivit postului de televiziune, documentul este adresat sefului Securitatii Statului, general-colonel Iulian Vlad, care era informat cu privire la "dirijarea retelei informative din Port Constanta privind problemele profesionale cu caracter specific muncii operative", scrie hotnews.ro.

Citeşte şi: Fostul şef al SIE: Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii

In documentul prezentat apare scris: "Materialele specifice de propaganda pentru orientarea opiniilor si atragerea simpatiilor s-a realizat prin legatura directa Basescu Traian. Despre Basescu Traian precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonat sustinerea sa materiala cu suma de 1.500 dolari USA pentru subventionarea retelei in cadrul noilor deziderate".

Dezvaluirile sunt facute la Antena 3, o televiziune fondata de Dan Voiculescu, dovedit colaborator al Securitatii printr-o decizie judecatoreasca definitiva si condamnat la 10 ani de inchisoare pentru coruptie.

Citeşte mai mult pe hotnews.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 12:52
creierasul vorbitor
TRAIAN BASESCU
CA A PRIMIT ORDINE DE LA SECU FIIND COMANDANT DE NAVA SE STIE. TRANSPORTA ARME CU CARUL. NICI AZI NU POATE SPUNE. DAR CA AR FI TURNAT NU L-AR FI IERTAT SECUREA. L-AR FI DILIT PESTE NOAPTE. TATAL A FOST SEF CONTRA INFORMATII PE ARMATA INSA... TREBUIE PASTRATA DISTANTA INTRE EL SI TURNATORUL VOICULESCU. BASESCU CADEA USOR DACA ERA ASA SI L-AR FI FACUT VARZA PLUS ARHIVA ARMATEI CARE IN PROPORTIE DE 50 LA SUTA ESTE LA MOSCOVA NU-L IERTA. APOI AMERICANII AVEAU NEVOIE DE UNUL DIN SISTEM PLUS CA FIIND COMANDANT DE NAVA A MUNCIT IN ALT FEL DECIT ILIESCU SI FATUCA DE ADRIAN NASTASE. A FOST MAI TARE DECIT EI SI ESTE . CEL PUTIN ACEST INDIVID I-A PUS CU BOTUL PE LABE PE TOATE FACATURILE ALEA DIN PARTID CARE NU AU FACUT NIMIC DECIT SA LINGA. O SA-L CAUTE LEPRELE DE LA ANTENA UNU PINA VOR CAPIA. STIU UN SINGUR LUCRU CA VARANUL ESTE INCA LA " PANDA" SI NU VA IESI CURIND CU TOAT E ROMANELE SCRISE IN PUCARIE. SLUGILE SE ROAGA SA NU FIE DATE AFARA PENTRU A FOAMEA ESTE MARE. EUROPA ESTE PLINA IAR AMERICA NU PREA II AGREAZA PE STRIMBII DE LA ACEST POST CONDUS DE UN RASPOPIT PE POST DE KERMIT. ...HA!!!
24 sep, 10:22
βλλεντιν ταταρυ
E totul fals din pacate, nu era Iulian Vlad sefu in perioada aia. Penibila facatura.
23 sep, 12:05
Nedumeritul
Sa fie un fals?
Asa s-ar parea. Numai aruncand o privire, caracter" apare scris "character". Daca te uiti mai atent, mai sunt si alte ciudatenii (cea mai cea este aliniamentul textului. Masinile de scris faceau asa ceva pe vremea aia?), iar daca citesti si un articol din EZ, chiar ca iti dai seama despre ce e vorba.
23 sep, 11:15
Dana Sultanescu Teodorescu
si care este problema?
se coace o noua suspendare?
patronul vostru are probleme penale si voi dati lectii de moralitate?
nu v-a spus Sultanescu ca au fost alegeri,avem un alt presedinte?Victor Viorel Ponta..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ