Antonescu: Câmpeanu a vehiculat ipoteza demisiei. Poate ar fi o variantă bună

| 20 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că a purtat o discuţie cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a vehiculat ipoteza demisiei sale din funcţie, iar el i-a sugerat că ar putea fi o variantă bună.

"Am avut o întâlnire cu doamna Câmpeanu la dorinţa dumneaei şi sigur că şi eu doream să o văd. M-a întrebat în această situaţie ce să facă. Este o situaţie complicată şi în plan uman, este un om aflat în dificultate, este o discuţie întreagă de natură birocratică, legală, realitatea este că în familia domniei sale există o dramă: soţul este foarte bolnav, nu ştiu dacă este invaliditate de gradul I sau ce grad este acolo, este foarte bolnav, în orice caz un om sub apăsarea extraordinară a campaniei şi aşa mai departe. Şi în discuţiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei. Eu i-am spus foarte sincer că, din punctul meu de vedere, poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor şi să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut, foarte multe lucruri bune", a spus Antonescu, la B1 TV.

El a precizat că nu i-a cerut demisia ministrului Muncii, ci că i-a sugerat că aceasta ar putea fi o variantă.

'Nu i-am cerut demisia public pe nicăieri. A fost o discuţie privată. I-am sugerat, i-am spus opinia mea. A rămas să-mi comunice ce decizie ia şi asta este tot. (...) A rămas că vorbeşte şi cu primul ministru, cum este normal, şi nu am mai primit niciun semnal de la domnia sa de atunci', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 2014
elena
M Campeana
RUSINE……… nu trebuie rugata……. trebuie DESTITUITA,,,, pentru ca se vede clar ca nu are BUNUL SIMT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ