Antonescu, despre demersul lui Tăriceanu: Un număr de circ electoral modest care se va termina jalnic

| 08 sep, 2014

Fostul preşedinte al Senatului, Crin Antonescu, a declarat că cererea senatorului Călin Popescu-Tăriceanu de suspendare a şefului statului este 'un circ electoral care se va termina jalnic', iar PSD nu va susţine acest demers.

'Este un număr de circ electoral destul de modest prezentat de domnul Tăriceanu care se va termina jalnic. Cu alte cuvinte, eu am convingerea că nici PSD nu va susţine acest demers. Păgubaşii afacerii sunt domnul Tăriceanu şi, ca de obicei, Antena 3 care se încinge foarte tare să demonstreze cine-i băsist şi cine nu şi va trebui să constate că domnul Ponta şi PSD nu susţin suspendarea. Sigur că nu o să-i poată declara băsişti şi o să schimbe subiectul', a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, demersul lui Tăriceanu este cauzat de un interes electoral.

'Părerea mea despre domnul Băsescu şi despre modul în care şi-a exercitat zi de zi mandatele prezidenţiale o cunoaşteţi, nu s-a schimbat. În acest moment această cerere, acest giumbuşluc al domnului Tăriceanu, pe deoparte nu este deloc cauzat de faptul că domnia sa nu mai suportă abuzurile lui Traian Băsescu, ci de un interes electoral foarte bine circumscris în care până la un punct probabil domnul Ponta l-a încurajat şi l-a cauţionat', a mai spus fostul preşedinte al PNL.

De asemenea, Crin Antonescu este de părere că preşedintele Senatului va fi lăsat 'în offside' de premierul Victor Ponta.

'Sunt de acord cu cei care spun că este greu, dacă nu imposibil să explici - şi asta ar trebui să o facă domnul Ponta, dacă s-ar întâmpla, de aceea cred că domnul Ponta nu va marşa - cum la două zile după Summit-ul din Ţara Galilor cu teme care îi preocupă pe toţi, preşedintele României este suspendat. Deci nu cred că este cazul. Cred că este o operaţiune cu interes strict electoral şi cred că domnul Tăriceanu va fi lăsat în offside de domnul Ponta însuşi', a explicat Antonescu.

Citeşte şi: Tăriceanu: Grupurile liberal-conservatoare au votat pentru susţinerea suspendării preşedintelui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ