Antonescu despre demisia din fruntea PNL: Rămâne cum am spus

| 18 mai, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, duminică, la Galaţi, că îşi menţine decizia de a demisiona din funcţie dacă PNL obţine sub 20%, chiar dacă, ipotetic, partidul i-ar cere să rămână lider.

Întrebat ce ar pune înainte, dacă, ipotetic, ar trebui să aleagă între o decizie a plenului PNL prin care i s-ar cere să rămână în fruntea PNL chiar dacă partidul obţine sub 20% şi anunţata demisie din funcţie, Antonescu a răspuns: ,,Există decizii pe care oricât am fi de democraţi, şi suntem, le poate lua un singur om, sunt decizii individuale. Din punctul meu de vedere, o demisie nu poate fi plebiscitată, aprobată, cum mai aud la alţii, vizată. O demisie e o demisie, un om şi-o dă sau nu şi-o dă. Evident, când eşti conducătorul unui partid ai această responsabilitate, dar rămâne cum am spus'.

Preşedintele PNL s-a aflat duminică la Galaţi, unde a participat la o adunare electorală, urmând a se întâlni şi cu alegătorii din Tecuci, Drăgăneşti, Barcea şi Lieşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ