Antonescu: Moţiunea de cenzură, în a doua parte din mai. Pregătim un nou program politic şi economic

| 25 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la finalul Delegaţiei Permanente a partidului, că moţiunea de cenzură va fi depusă în a doua jumătate a lunii mai, pentru a fi dezbătută înainte de alegeri, precizând că liberalii pregătesc un nou program politic şi economic

"Au fost prezentate elemente din acest moment ale unui nou program politic şi economic la care se lucrează şi care va fi lansat probabil la jumătatea lunii mai. Am discutat despre un subiect care vă interesează, şi anume moţiunea de cenzură. Nu s-a schimbat nimic esenţial, lucrurile curg în continuare" , a declarat Antonescu.

El a fost întrebat când anume va fi depusă moţiunea de cenzură în Parlament, liderul PNL menţionând că demersul va fi iniţiat în a doua jumătate a lunii viitoare, posibil în jur de 20 mai, astfel încât dezbaterea să aibă loc înainte de alegerile europarlamentare.

De asemenea, el a precizat că subiectul excluderii lui Radu Stroe, care trebuie validată în Delegaţia Permanentă, a fost amânat din raţiuni de imagine. "Radu Stroe a fost exclus la Biroul Politic, s-a luat decizia de excludere, care trebuie validată de Delegaţia Permanentă. Decizia a fost de a nu pune astăzi pe ordinea de zi această chestiune, ea nereprezentând urgenţă, şi pentru ca dumneavoastă (jurnaliştii, n.r.) să nu vă concentraţi în mod exagerat şi infructuos asupra acestui subiect", a precizat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 2014
Valter COJMAN
Antonescu in cardasie cu Basescu
Eu am luat injuraturi, amenintari (inclusiv cu moartea) atunci cand l-am sustinut pe Antonescu si intregul USL. Pentru mine reprezinta o dezamagire totala si cred cu tarie ca nu merita sa ajunga la Cotroceni. Sunt sigur ca Basescu i-a spus ca ar fi bine sa rupa USL-ul daca vrea sa bage PNL in PPE si ca oricum ar fi bine pentru el sa scoata PNL din USL si de la guvernare pentru ca vor urma multe dosare DNA care vor viza USL-ul si daca nu il paraseste atunci vor fi multe dosare si pentru PNL nu numai pentru PSD, PC si UNPR. Daca rupe USL-ul are mai multe sanse sa ajunga presedinte pentru ca il va sustine si PDL si UDMR care fac parte din PPE si il va sustine si PMP la comanda lui Basescu. Sunt sigur ca Crin Antonescu a pus botul la aceste manevre si de asta a rupt USL-ul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ