Antonescu: Nu mă întorc în PNL, nu doresc să fiu angajat în postura de câine poliţist

| 09 iun, 11:42

Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, că nu intenţionează să revină în PNL, menţionând că "oricât ar fi de măgulitor" nu doreşte să fie angajat în postura de "câine poliţist sau câine de pază".

"Nu, nu mă întorc (în PNL - n.r.), eu nu am făcut lucrurile în politică niciodată cu jumătate de măsură. 25 de ani am dat ce am avut mai bun în mine, cât m-a dus capul, cât m-a dus sufletul, energia, rezistenţa, când am terminat, am terminat. Nu mă întorc. Doi, cred, pentru toţi cei care simt nevoia prezenţei mele, că există lucruri pe care dacă le socotesc serioase, le-am lăsat: atitudini, reacţii, comportamente, cuvinte", a precizat Antonescu. 

El a adăugat că în momentul în care a luat nişte decizii le-a luat repede, dar asta nu înseamnă că a luat nişte decizii "pripite". 

"Nu au fost luate la nervi, la dezamăgire, la oboseală. Pur şi simplu, în momentul campaniei pentru europarlamentare din 2014, de aceea am şi făcut acel anunţ, am subliniat miza care era acolo, asta s-a întâmplat, nu am reuşit, am tras concluziile aşa cum se trag în politică - că politica dacă ar fi să o comparăm cu un sport, e un sport foarte dur, cu reguli foarte dure, neiertătoare", a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ