Antonescu: Promitem că România nu va mai fi niciodată în întunericul baronilor

| 17 mai, 2014

Adevărata bătălie în campania electorală nu este între Victor Ponta şi Elena Udrea sau între PSD şi Traian Băsescu, ci între PSD, care vrea să ducă România înapoi în timp, în 2004, şi PNL, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, care a dat asigurări că ''România nu va mai fi niciodată în întunericul baronilor''.

Antonescu a participat sâmbătă, la Constanţa, la manifestarea electorală EuroCampionii PNL, o reuniune de campanie electorală a candidaţilor şi liderilor liberali cu membrii şi militanţii partidului.

''M-am înscris în PNL în februarie 1990, aici la Constanţa. De aceea simt că mă întorc acasă. Voi sunteţi forţa mea, speranţa mea. (...) Adevărata bătălie, în campania electorală, nu este între Ponta şi Udrea sau între PSD şi Băsescu, ci între PSD, care vrea să ducă România înapoi în timp, în 2004, şi PNL. (...) Dar noi promitem că România nu va mai fi niciodată în întunericul baronilor. România nu va fi niciodată republica lui Mazăre şi a lui Dragnea. (...) Crezul nostru, expus în manifestul PNL pentru alegerile europarlamentare rezidă în: finanţări europene pentru agricultură şi infrastructura românească, fonduri pentru reindustrializarea României, drepturi egale de muncă şi liberă circulaţie pentru români, în UE'', a spus Antonescu.

La evenimentul electoral de la Constanţa au participat şi euro-candidatele Ramona Mănescu şi Cristina Steliana Mihailovici, senatorii Puiu Haşotti, Dorin Dobra, deputaţii Mihai Lupu şi Victor Manea, Marian Petrache - preşedintele CJ Ilfov, primarii şi consilierii locali şi judeţeni liberali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ