Antonescu: Traian Băsescu este în continuare preşedinte pentru că Ponta a făcut o sumă de prostii

| 30 mar, 2014

Crin Antonescu a afirmat duminică, la Piteşti, că Traian Băsescu este în continuare preşedintele României fiindcă "Victor Ponta a făcut o sumă de prostii şi de lucruri incorecte”, liderul liberal invocând pactul de coabitare, numirea şefilor de parchete şi decizia CC pe tema cvorumului la referendum.

"Traian Băsescu e în continuare preşedinte, ba chiar i-a mai crescut cota, pentru că domnul Ponta a făcut o sumă de prostii şi o sumă de lucruri incorecte şi domnul Traian Băsescu va rămâne în aceste condiţii preşedinte până în 21 decembrie, a declarat Crin Antonescu duminică, la Piteşti, în discursul său de la Delegaţia Permanentă a PNL Argeş.

Crin Antonescu a spus că unul dintre motivele pentru care Traian Băsescu este în continuare preşedinte este acela că Victor Ponta l-a desemnat ministru de interne pe Ioan Rus care, ”în momentul în care s-a ajuns la referendum, a refuzat să ţină cont de solicitările legitime de a reanaliza numărul de alegători şi a comunicat o cifră fantasmagorică”.

Antonescu a adăugat că un alt motiv pentru care Băsescu a rămas preşedinte este acela că ”s-a intervenit în plan diplomatic în forţă în favoarea sa”, dar şi acela că ”la nivelul Curţii Constituţionale s-a produs acea erată care a schimbat textul de referinţă din Legea referendumului în Legea alegerilor prezidenţiale şi aşa s-a reinterpretat cvorumul”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ