Antonescu: Traian Băsescu se comportă ca un om care nu mai are nimic de pierdut

| 26 iun, 2014

Traian Băsescu se comportă ca un om care nu mai are nimic de pierdut, iar afirmaţia că 'Parlamentu fraternizează cu clanul Bercea' a fost 'teribil de neinspirată', a declarat, joi, la Realitatea TV, fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

"În faţa unei realităţi teribil de neplăcute, Traian Băsescu contraatacă teribil de neinspirat. Spune că Parlamentul fraternizează cu clanul Bercea. Nu aş fi folosit un termen care să aibă rădăcina frate. Nu ai informaţii despre fratele tău, dar ai informaţii să îi dai lui Ioan Rus că este corupţie în ministerul său. Traian Băsescu se comportă ca un om care nu mai are ce pierde, iar politic nu mai are ce pierde. Eu cred însă, detaşat de orice pasiune a bătăliei pe care am dus-o faţă de Traian Băsescu, că este un risc enorm ca imaginea cu clanul Bercea să persiste, fiind ultima imagine a lui", a declarat Crin Antonescu.

Citeşte şi: Antonescu: Fuziunea cu PDL este posibilă până la mijlocul lunii septembrie


Întrebat dacă Băsescu ar trebui să demisioneze aşa cum i s-a cerut în declaraţia votată de Parlament, Crin Antonescu a declarat că gestul nu ar avea importanţă decât pentru popor.


"Să vii să citeşti pompos o chestiune atât de absurdă, să ceri o demisie de onoare. Dar de aia e de onoare, că mi-o dau eu. Poţi cere demisia? E mahala. Dacă totuşi s-a cerut demisia şi nu şi-a dat demisia, de ce nu s-a pus problema suspendării? Pentru că în spatele acestui demers comandat domnului Tăriceanu nu se afla decât dorinţa lui Victor Ponta de a specula, de a-şi mai ridica imaginea', a mai spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 2014
m/3
ai vorbit cand trebuia sa ...taci ! ....ca si cum ceace spui mai inseamna ceva...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ