Antrenorul Serenei, despre prima partidă cu Simona Halep: Acest meci NU înseamnă nimic

| 28 oct, 2014

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a comentat prima partidă Halep-Williams în care eleva sa a pierdut cu scorul de 0-6, 2-6, la Turneul Campioanelor. El a declarat că Serena nu a fost ea însăși în acea zi  i-a transmis atunci liderului WTA să se concentreze pe următoarele meciuri, deoarece acel meci nu înseamnă nimic.

"Nu a fost ea însăşi în acea zi şi asta i-am spus, i-am spus: «acest meci nu înseamnă nimic, nu ai fost tu pe teren, deci dacă joci din nou o să fie o partidă total diferită». Şi ea a arătat că este capabilă să revină cu adevărat de la 0 la 100 după doar câteva zile. Dar ea este Serena. Suntem fericiţi pentru că am trecut cu bine ultimele două provocări (US Open şi Turneul Campioanelor). Este bine că am încheiat anul astfel", a declarat Patrick Mouratoglou, pentru sport360.com.

În opinia tehnicianului, obiectivul liderului mondial este să depăşească recordul de trofee de Grand Slam deţinut de Steffi Graf (22). Serena Williams a câştigat până în prezent 18 turnee de Grand Slam.

"Serena este foarte motivată. A scris istorie în tenis tot anul, dar mai sunt destule pagini de completat şi cred că acest lucru este suficient de interesant ca să o ţină motivată. Un alt lucru important este corpul ei, să-l păstreze sănătos. Dar are o echipă mare în jurul ei şi nu sunt îngrijorat deloc de acest lucru. Nu am nicio îndoială că vom îndeplini obiectivele pe care ni le vom stabili pentru anul viitor. Nu mă interesează 22 (n.r. - de titluri de grand Slam), mă interesează 23. Bineînţeles că te gândeşti la asta, dar e totuşi destul de departe... 18 este foarte departe de 22 sau de 23, aşa că hai să o luăm pas cu pas şi vedem apoi unde ajungem", a precizat el.

Născut din tată grec şi mamă franceză, Mouratoglou, 44 de ani, lucrează cu Serena Williams din iunie 2012. Pe lista elevilor săi s-au mai numărat Marcos Baghdatis, Julia Vakulenko, Anastasia Pavliucenkova, Jérémy Chardy, Laura Robson şi Grigor Dimitrov.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ