Antrenorul Serenei Williams are numai cuvinte de laudă pentru HALEP

| 03 apr, 11:27

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei Serena Williams, numărul unu în tenisul feminin mondial, a avut cuvinte de laudă pentru românca Simon Halep, după ce semifinala de la Miami, câștigată joi de americancă în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 7-5.

''Simona progresează rapid și are o echipa extraordinară în jurul ei'', a afirmat Mouratoglou pe contul său de Twitter, într-un mesaj adresat australianului Darren Cahill, unul dintre consilierii Simonei. ''Vor mai juca una împotriva alteia de multe ori în viitor'', a mai scris Mouratoglou, care este și iubitul Serenei.

Cahill îi adresase anterior un ''tweet'' lui Mouratoglou, imediat după victoria Serenei: ''@pmouratoglou tu-2 eu-0. Bine jucat amice. SW (Serena Williams. n. red.) este extraordinară''.

Mouratoglou a scris și un ''tweet'' adresat Serenei: ''Abilitatea de a câștiga în atât de multe situații și scenarii. Mândru de tine''.

Campioana americană (33 ani), câștigătoare a 19 titluri de Mare Șlem în cariera sa, s-a impus după două ore și 8 minute în fața Simonei Halep (23 ani), numărul trei mondial, ultima înfrângere a Serenei fiind înregistrată chiar în fața jucătoarei constănțene, în toamnă, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Williams a învins-o de atunci de două ori pe Simona, în finală la Singapore și în semifinale la Miami.

Citeşte şi: MIAMI OPEN 2015. Serena Williams: Sunt fanul Simonei Halep

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ