Anunț important făcut de ministrul Transporturilor: Legătura feroviară Gara de Nord – Aeroport va fi finalizată anul acesta

| 20 apr, 20:13

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, miercuri, că s-au identificat soluţii pentru stabilirea unei legături feroviare între Gara de Nord şi Aeroportul ”Henri Coandă” la costuri reduse, care va funcţiona de la finalul acestui an şi care va reduce timpul de deplasare de la 48 la 23 de minute.

Pe noua variantă, a precizat ministrul, se va circula pe un traseu mai scurt, de doar 22 de kilometri, faţă de 30 de kilometri cât este acum.

Sursa: news.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 12:12
VashReabs
does doxycycline affect hormones
The neuroinflammatory component of gray matter pathology in multiple sclerosis doxycycline capsules In this post natal, pubertal vasculogenic event, Procr ECs were shown to incorporate and assist in the development of vascular networks, whereas Procr ECs did not elicit vasculogenic potential

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ