ANUNŢUL care va schimba pentru totdeauna modul în care folosești Facebook

| 10 mar, 18:57

Îmbrăcat într-un costum IronMan, Mark Zuckerberg a făcut un anunț care va schimba pentru totdeauna modul în care folosești Facebook și cum prietenii tăi te vor vedea în clipuri video și/sau poze.

Mark Zuckerberg a anunțat într-o postare video pe Facebook că echipa MSQRD s-a alăturat proiectului său. MSQRD, o aplicaţie care a apărut de nicăieri şi a devenit extrem de populară peste noapte, a fost cumpărată de Facebook. MSQRD oferă o selecţie de filtre şi efecte care pot fi puse peste feţele persoanelor aflate în faţa camerei frontale a smartphone-urilor.

„Am luat o pauză de la muncă. Nu, nu am construit și un costum Iron Man. Folosesc aplicația Masquerade, care îți permite să pui filtre în timp real pe videourile tale. Iar astăzi sunt încântat să vă anunț că echipa din spatele MSQRD se alătură Facebook”, a anunțat Mark Zuckerberg.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ