Anunțul făcut din închisoare de Dan Voiculescu despre Cristian Borcea

| 11 ian, 18:26

Dan Voiculescu a postat pe blogul sau un mesaj legat de preocuparea opiniei publice la inceput de an. Se pare ca, pe langa scandalul cu Borcea, cartile acestuia sunt printre subiectele principale.

 

 

''Observ ca opinia publica e preocupata, la inceput de an, de doua mari subiecte: cati copii are Borcea si cate carti a scris Voiculescu. Mi se reproseaza ca sunt prolific, ca am scris zece carti. Cu toata modestia, nu ma voi opri aici.'', spune Dan Voiculescu.

''Pentru opinia publica, vreau sa clarific:

Da, am timp. Evident, nu dispuneam de acelasi timp inainte, drept pentru care ii enervez pe unii cu aceste volume, motiv de a-si exersa cunostintele de matematica elementara, facand calcule cu privire la presupuse date de eliberare.

Da, atata vreme cat exista o lege in vigoare, nu cred ca fac nimic ilegal.'', scrie Dan Voiculescu pe blog.

In urma cu trei ani, Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

 

 

Tag-uri: Dan Voiculescu, ICA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ