ANUNŢ BOMBĂ! Fost jurnalist B1, viitorul purtător de cuvânt de la Cotroceni?

| 22 apr, 23:05

Mădălina Puşcalău, fost jurnalist B1 TV şi moderatorul celei de-a doua confruntări din campania pentru alegerile prezidenţiale, a postat un mesaj pe Facebook , marţi, care pare a fi mai degrabă un anunţ, chiar în ziua în care Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

În luna decembrie, până în momentul în care proaspătul preşedinte ales, Klaus Iohannis, şi-a ales purtătorul de cuvânt, în presă circula informaţia pe surse că fostul moderator de la B1 TV ar putea deveni purtător de cuvânt la Cotroceni. Mădălina Puşcalău şi-a înaintat demisia de la postul de televiziune în data de 10 decembrie, motivând atunci că nu se mai simte parte din proiectul în care era implicată și că nu mai rezonează cu multe din deciziile conducerii acestui trust media.

Ieri, chiar în ziua în care Tatiana Bran și-a anunțat plecarea de la Cotroceni, fosta vedetă B1 a revenit în spațiul public prin postarea unui mesaj pe Facebook.

„Cei doi candidaţi erau ca doi boxeri de top, care aşteaptă gongul pentru a intra în ring şi a-şi pune adversarul la podea. De altfel, cred că aceasta este cea mai bună metaforă pentru a descrie modul în care lumea percepe o astfel de confruntare. Aşteptările susţinătorilor exact aceastea sunt! Candidatul lor să îl facă knock out pe celălalt. E un meci de box al ideilor şi toată lumea aşteaptă lovituri nimicitoare. „

In curand… INFRUNTAREA FINALA”, a scris Mădălina Pușcalău marți, pe pagina sa de Facebook.

Lăsând să se înțeleagă prin mesajul de pe Facebook că proiectul de a scrie o carte a fost finalizat și că în curând vom putea vedea ”înfruntarea finală”, putem deduce că Mădălina Pușcalău ar putea avea disponibilitate pentru o nouă provocare.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a rămas fără purtător de cuvânt. REACŢIE după demisia Tatianei Niculescu Bran

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 12:30
BASINESCU,MARELE CRIMINAL
BA,SASIULE BALBAIT,CA CEAUSECU
CE DRACU FACI MINORITARULE DIN GHERMANIA,FOSTA FASCISTA .NEAMURILE
TALE, CU SANGE RAZBOINIC,AU FACUT 2 RAZBOAIE MONDIALE,CA SA FURE MUNCA SCLAVILOR SI BOGATIILE TARILOR.DAR,ATI MANCAT O CRUNTA CAFTEALA DE LA POPORUL RUS..[VEZI STALINGRAD ].SI,ACUM,SCHIMBI O PROASTA CU LATE,CU O BARAGLADINA CERTAREATA SI ISTERICA.SASIULE IAUO
PE AMANTA MEA CURVEA,PURTATOARE DE SIDA SI EBOLA !!!!.AHA.HI,HI,HI
23 apr, 09:33
palada pufosul
Presedintele Curtii Constitutionale a declarat joi ca votul pentru incuviintarea arestarii senatorului Dan Sova ar trebui reluat daca hotararea publicata de Senat privind votul dat in 25 martie este neconstitutionala.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ