Anunţ IMPORTANT făcut de Traian Băsescu în ceea ce priveşte VIITORUL său politic

| 03 iul, 13:23

Traian Băsescu a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentrugândul.info despre vitorul său politic și consideră că "mi-am făcut datoria față de politic, bine, rău".

"Voi fi un partener al Partidului Mișcarea Populară", în speranța că un partid nou va fi mai bun decât cele două vechi, spune fostul președinte.

"Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica românească are nevoie de niște lideri mai tineri, mai noi, neamestecați în mizeriile tranziției și acest lucru se prefigurează la PMP", a declarat Băsescu.

Fostul șef al statului a ținut să reamintească faptul că PMP, partid înființat de doi ani, a trecut pragul la prezidențiale și europarlamentare.

"E un partid care are vitalitate, resursă. Aș putea să mă implic mai mult de la toamnă, să îi ajut mai mult, dar nu vreau să fiu liderul lor, mi-a trecut vremea".

Despre o posibilă apariție în campanie, Traian Băsescu a declarat că va exista doar "dacă asta va aduce cuiva beneficii, dacă va ajuta PMP. Vom vedea, deocamdată stau mai bine ca PMP la încredere. Dacă termină construcția instituțională o să-i ajut mai eficient până se ridică procentele".

Întrebat dacă s-a gândit la perspectiva unei pedepse, fostul președinte a răspuns că "pedeaspsă primește când încalci legea. Eu n-am încălcat legea. E o hărțuire care va exista, dar după 44,6 ani de muncă văd o perioadă liniștită în față"

 

Citeşte şi: Traian Băsescu: Aş merita o pensie mai mare. Cât primeşte fostul preşedinte în prezent

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 22:19
nicolae pop
Ai merita cu prisosinta un mandate de 20-30 de ani la Jilava,Rahova sau Poarta Alba la alegere.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ