Anunţ important pentru cei care vor să facă şcoala de şoferi

| 13 iun, 2014

Veşti proaste pentru viitorii şoferi. De la 1 iulie, cursurile pentru şcoala de şoferi s-ar putea scumpi cu până la 30 la sută. Majorarea vine pe fondul unor modificări în legislaţia şcolilor de şoferi.

Un ordin al ministrului Transporturilor, care intră în igoare de la 1 iulie, aduce scumpiri cu până la 30% pentru cursurile de şoferi. Mai exact, de la 1 iulie, şcolile de şoferi din ţara noastră vor fi obligate prin lege să-şi înregistreze toţi cursanţii la Autoritatea Rutieră Română.

Potrivit România TV, instructorii vor fi obligaţi să cumpere o aplicaţie electronică gestionată de ARR în care să treacă numele şi datele elevilor. Această aplicaţie presupune şi costuri suplimentare care se vor resimţi şi în preţul cursurilor. Astfel, cursurile pentru şoferi s-ar putea scumpi de la 1 iulie cu până la 30 %.

Instructorii auto care nu vor respecta aceste reguli impuse de la 1 iulie riscă amenzi usturătoare.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ