Anunţ ISTORIC al lui Vladimir Putin: „Nu s-a mai văzut aşa ceva”

| 13 iul, 2014

Pentru a veni în sprijinul turiştilor care vor să asiste la meciurile viitoarei ediţii a Mondialelor şi pentru a se asigura că turneul organizat în 2018 în Rusia va fi un succes, Vladimir Putin a anunţat că intrarea în ţara sa se va face, în premieră, pe perioada competiţiei, fără viză.

Totodată, preşedintele Rusiei a promis că turneul va fi unul istoric. "Nu s-a mai văzut aşa ceva în istoria turneelor finale! Vom face tot ceea ce e posibil pentru a oferi lumii un turneu de neuitat şi vom arăta tuturor ospitalitatea rusească", a spus Putin pentru ITAR-TASS.

Duminică are loc pe stadionul Maracana finala Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia dintre Germania și Argentina. La meci vor asista mai multe personalităţi, printre care şi Vladimir Putin.

La ceremonia de închidere se va transmite ştafeta Rusiei, gazda Mondialului din 2018. Turneul din cea mai mare ţară a lumii se va desfăşura în 11 oraşe: Moscova, Sankt Petersburg, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Soci, Kazan, Kaliningrad, Volgograd, Nijni Novgorod şi Ekaterinburg.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ