Anunţ ŞOC al PNL: Traian Băsescu are loc asigurat în fruntea partidului

| 17 dec, 2014

Mircea Toader, deputat al noului PNL, a făcut marți un anunț surprinzător: președintele în funcție, Traian Băsescu, are un loc asigurat în Biroul Permanent Național al liberalilor, după încheierea mandatului la Cotroceni.

Prezent în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3, Mircea Toader a fost întrebat de moderatoarea Alessandra Stoicescu: "Se mai duce în PMP sau îl primiți în PNL pe Traian Băsescu, când își termină mandatul?"

"Am înțeles că e primit cu brațele deschise în PMP. N-are treabă cu noi", a replicat fostul PDL-ist.

Alessandra Stoicescu: Dar l-ați primi dacă ar veni?

Mircea Toader: La noi, conform statutului, este de drept în Biroul Permanent Național. Așa e statutul, ca fost președinte de partid.

Alessandra Stoicescu: Deci în statutul Noului PNL scrie așa, că:

Mircea Toader: Foștii președinți de partid ...

Alessandra Stoicescu: Și de la unii și de la alții, adică și Crin Antonescu și Quintus ...

Mircea Toader: Bineînțeles.

Alessandra Stoicescu: Și Băsescu, ca fost ...

Mircea Toader: Și Băsescu și Boc. Și Roman, culmea.

Citeşte şi: Decizia BIZARĂ a lui Băsescu la final de mandat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
lica
criza continua
in concluzie,Basescu va fi noul lider al noului PNL,deci romani;credeati ca scapati de Basescu?iatal,va fi noul lider al PNL si de ce nu,noul presedinte de mare partid PNL.Romani,asta ati votat,asta aveti,adica gasca basista va fi in continuare la putere,iei se vor pricopsi,voi veti lupta cu criza.
17 dec, 2014
bascosu
exista betivani, care, atunci cand isi dau seama ca devin ridicoli, pleaca acasa..unele, poreclite ,,vedete de televiziune", cum e si aceasta trotuarista. stoicescu, cade sub masa, face orale la toti clientii, o dau chelnerii pe scari, dar ea, nimic..tot la prohabul clientilor vrea..bine fa muiere, daca-ti place ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ