Anunţ SURPRIZĂ! Robert Turcescu vrea să-şi facă partid

| 28 noi, 2014

Robert Turcescu a anuntat pe Facebook ca ar dori sa-si faca partid, un partid intitulat Forta Buna, provenind de la acronimul Facebook (FB): "Am creat pagina asta de Facebook - Partidul Forta Buna, din dorinta de a da o legitimitate a ceea ce s-a numit Partidul facebook, determinant in alegerea noului presedinte al tarii.

Daca pana la finele anului 2014 se vor strange 50.000 de like-uri atunci aparitia partidului este indreptatita", ne spune Robert Turcescu.

Reactiile au aparut imediat. La nici o ora de la aparitia paginii, aceasta stransese deja 900 de like-uri, urmand ca la orele de varf sa pastreze un ritm de 500-1000 de like-uri pe ora. Daca acest trend continua si daca ceilalti "membri" ai "Partidului Facebook" vor aprecia proiectul, e foarte probabil ca Robert Turcescu sa atinga marja propusa in numai cateva zile.

Turcescu a propus ca discutii despre orientare, doctrina etc. sa se discute dupa atingerea pragului de 50.000 de like. Userii i-au propus lui Turcescu s-o capacitze si pe Monica Macovei in proiect, despre care se crede ca ar fi initiatoarea curentului de pe facebook de sustinere a lui Klaus Iohannis.

Au fost insa si reactii negative, la aceste share-uri existand si comentarii de genul: "Abia acum se vede ca Turcescu inca e ofiter acoperit cu misiune. Asta e misiunea, sa faca un partid lui Basescu, paralel cu PMP, care mai apoi sa fuzioneze cu PMP si cu PNT, sa se faca o formatiune de opozitie de dreapta!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
vasile
partidul purcescu..........partidul javrelor .......bai javra esti un excroc imputit
28 noi, 2014
Venit suplimentar
Oferta noua de lucru part-time si full-time!
Cerem -seriozitate, incredere, perseverenta si lucru in echipa
-varsta minima 18 ani
-cunostiinte minime PC
-necesar calculator si conexiune internet
-nu este necesara experienta
-se adreseasa persoanelor carora le place sa citeasca si sunt dispuse sa invete
-se adreseasa persoanelor care isi doresc un venit suplimentar
-munca in echipa

Oferim- instruire gratuita sub forma unor lectii prin email(veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti veti incepe sa lucrati)
-contract legal si imediat
-castiguri in functie de realizari(incepand de la 100 euro)
-dovada platii


.Pentru cei interesati,trimiteti textul ,,Info" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ