Anunţ ULUITOR făcut în această dimineaţă! "Cotabiţă nu moare, ci sufletul lui trece în….."

| 26 mai, 08:50

Carmen Harra vine cu o teorie uluitoare in cazul cantaretului aflat in coma la Spitalul Floreasca. Ea crede ca sufletul nu Gabriel Cotabita se va reincarna rapid, daca trupul sau va ceda!

Adepta ştiintelor vechi şi ea insaşi reincarnarea unei cantarete franceze, scriitoarea americana Carmen Harra sustine, pentru "ring", ca sufletul lui Gabriel Cotabita va reveni in lumea fizica destul de repede daca trupul lui actual va ceda. Cea care ii va reda viata va fi chiar una dintre fiicele artistului, a spus Harra, citata de ziarul Ring. Controversata teorie a reincarnarii, deşi partial explicata de oamenii de ştiinta, ramane inca un mare mister. "Lumea fizica e fascinanta daca ştii sa o decodifici la alt nivel. Filosofia de transmigrare a sufletului, existenta şi in cazul lui Dalai Lama, a fost tratata inclusiv de Pitagora şi e folosita la Hollywood in productii de succes, ca «Avatar».

Nu e ceva creat de mine, sunt lucruri observate de mii de ani şi la un moment dat au şi o baza ştiintifica", explica Harra. "Nepotul ii va moşteni toate calitatile artistice" Potrivit scriitoarei americane, sufletul cantaretului se va reincarna in viitorul lui nepot: "Daca Gabriel Cotabita nu vrea sa revina in trupul actual deoarece il considera deteriorat şi nefunctional, familia sa nu-şi piarda speranta, el nu moare, ci va renaşte intr-un nou trup. Dupa ce corpul ii va fi deconectat de la aparate, sufletul lui se va reincarna foarte repede, intr-un an sau aproximativ doi-trei. Doar spiritul decide cand revine in lumea fizica.

Una dintre fetele lui va avea un baiat şi sufletul lui Gabi se va reincarna in acel copil. Cea care va readuce in lumea fizica spiritul tatalui ei e fiica de care el s-a simtit cel mai ataşat emotional. Nepotul in care se va incarna Gabi va moşteni toate calitatile lui artistice. Se va naşte, practic, un cantaret desavarşit". Socrul ei a revenit tot prin nepot In sprijinul teoriei sale, Harra da un exemplu chiar din familia sa: "Nepotul meu e reincarnarea socrului meu şi de aceea seamana incredibil cu el. Culmea, cel mic s-a nascut exact un an mai tarziu, in aceeaşi zi şi luna cand socrul meu a decedat. De aceea l-am botezat la fel ca pe el". Scriitoarea mai sustine ca starea grava a lui Gabriel Cotabita a fost provocata de o afectiune nediagnosticata: "Suferea de o boala circulatorie care nu era diagnosticata şi tratata. Daca aceasta afectiune era tratata, nu i se intampla accidentul. Daca avea medicatie, nu trata şi aceasta boala".

Oficial: "Evaluarea neurologica arata o ameliorare" Referitor la starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita, oficialii Spitalului de Urgenta Floreasca au facut, ieri, urmatorul anunt: "Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica in dinamica arata o ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la opt puncte (raspunde la anumiti stimuli). E stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilatie mecanica. Totodata, beneficiaza zilnic de şedinte de fizio-kinetoterapie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 19:01
Ioana
Editura EPUBLISHERS.SRL, cauta colaboratori externi , ceva cu totul inedit !
Programul este part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala!
Oferta: plata se calculează în funcție de implicare și realizări; instruire gratuită prin email; contract legal de comision; scrisoare de recomandare; posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru)
Cerinte: calculator, conexiune internet, cunostinte minime PC, rabdare, seriozitate, perseverenta.
Vrei sa citesti un roman exceptional, o poveste fascinanta, grandioasa, uluitoare?
Un roman ce are un subiect unic la nivel mondial, un subiect unic ce nu s-a mai scris,un subiect care i-a pus pe ganduri pe toti cititorii. Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul '”Info” la adresa de email [email protected]
26 mai, 15:04
viki
bani
STOP !!!
Ai putin timp liber?
Ai calculator conectat la internet?
Ai vrea sa ai un cistig suplimentar?
Esti o persoana serioasa si deschisa sa inveti ceva nou? Da, ceva absolut nou si interesant !
Iti prezint o oferta de munca excelenta pentru toti!

Rog seriozitate. NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. detalii la email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ