APA de ARGINT - cel mai TARE antibiotic natural

| 20 iul, 2014

Apa păstrată în vase de ARGINT este un antibiotic natural extrem de eficient, ionii de argint având un puternic efect bactericid. Aceştia distrug în şase minute aproximativ 650 de viruşi, bacterii, paraziţi şi germeni, fiind un bun dezinfectant.

Din cele mai vechi timpuri, preoţii împart sfânta împărtăşanie cu linguriţă de argint, apa sfinţită rezistă mult timp dacă este păstrată în vase de argint, iar medicii chinezi practicau acupunctura cu ace de argint.

Argintul, un antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, responsabili cu apariţia a peste 60 de boli, printre care se numără şi boala Alzheimer, scrie ziuadeconstanta.ro. De asemenea, este şi imunostimulator, ajutând la creşterea imunoglobinei şi a limfocitelor. Terapia cu apă de argint este indicată în tratarea acneei, a alergiilor, otitei, tulburărilor de digestie.

Apa de argint este eficientă în hipertensiunea arterială, hepatita cronică, gastrită, sinuzită, ulcer, herpes şi psoriazis. Rănile şi arsurile spălate cu apă de argint se vindecă mai repede şi nu se infectează.

Totodată, apa de argint este recomandată împotriva gripei şi a virozelor respiratorii. Argintul poate fi obţinut prin consumul de ouă, lapte de capră şi de vacă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 2014
trezirea
Luiza Popa, indracita mai esti! De ce nu soliciti exorcizare? Cum sa fie ionizata aghiasma daca acea apa este sfintita de Persoana Sfantului Duh-Dumnezeu? Aaaaa, esti si inculta si nu stii ca Sfantul Duh este Persoana Dumnezeiasca... Apoi, ce are Impartasania cu ionizarea? Tu nu stii pana la varsta asta ca in lingurita se afla Trupul personal si inviat al lui Hristos-Dumnezeu? Nici asra nu stiai? Ce ignoranta mizerabila trebuie sa fii... (un preot)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ