Aparatul care transformă apa în vin

| 14 mar, 2014

De ceva timp există un trend pentru a ne face singuri produsele de consum. De la producerea pâinii home made nu a mai fost decât un pas pentru aparatul care transformă apa în vin.

The Miracle Machine promite să transforme apa în vin, ba chiar la un preţ decent. Gadgetul cu pricina a fost conceput pur şi simplu ca o ustensilă de bucătărie, care ar trebui să înlocuiască cu succes mersul la supermarket pentru aprovizionare cu alcool atunci când se anunţă vizite de la prieteni, conform gq.ro.

The Miracle Machine are un vas de fermentaţie cu senzori care pot fi controlaţi cu ajutorul unei aplicaţii de mobil, aplicaţie care te va ghide pe întreg procesul de fabricare a vinului. Tot ce ai tu de făcut este să pui împreună drojdie, apă şi unul dintre cele şase variante de concentrat din struguri şi să aştepti să se... producă miracolul.

Pe parcursul întregului proces, care durează în jur de trei zile, poţi să verifici care este stadiul nivelului de  fermentaţie, dar poţi şi să adaugi încă un ingredient care va face ca vinul să aibă exact gustul licorii care a stat la învechit câţiva ani buni.  Aparatul costă aproximativ 500 de dolari.

 

The Miracle Machine from The Miracle Machine on Vimeo.

Tag-uri: apă, vin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 2014
Costel
aparatu
Da aparat care sa faca bijuteriile de familie ca la 20 ani, nu s-a inventat? Ce n-am da eu si Tantza mea sa avem jucariile de atunci...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ