Apariție criminală la LOFT a fostei ”prințese a țiganilor”! Renata le-a umilit pe toate bombe-sexy din showbiz!

| 11 iul, 10:43

Dragostea lor pare să fie una scrisă-n stele, mai ceva iubirile din poveşti, iar unul fără altul nu ar putea face nici măcar un pas. Vorbim desigur despre relaţia – una aparent din ce în ce mai trainică -dintre Renata Gheorghe şi Marco Kalu.

Fosta lui Leo de la Strehaia şi fostul lui Betty Salam par să fie suflete pereche, asta dacă ar fi să aruncăm puţin o privire în urmă, în trecutul celor doi de acum câteva luni, când după o relaţie de doar câteva săptămâni au decis să se logodească. Nu mulţi sunt cei care ar fi pariat că Renata Gheorghe va rămâne atât de mult timp în braţele lui Marco Kalu, mai ales dacă vă amintiţi episoadele în care Renata s-a duelat pentru inima lui Leo de la Strehaia chiar cu propria sa mamă, Dana "Criminala". După Leo, Renata a suferit destul de mult, tocmai de aceea cârcotaşii au presupus că va încerca să îl câştige înapoi. Însă după ce l-a cunoscut pe Marco Kalu, fiul unui cunoscut membru al lumii interlope din Capitală, care la un moment dat îi furase inima şi fiicei manelistului Florin SalamRenata a uitat de Leo complet.

Citește mai departe AICI.

Tag-uri: LOFT, mamaia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ