Apartamentul Elenei Băsescu a fost spart de paznicul blocului unde locuieşte

| 28 aug, 17:23

Noi date despre furtul din apartamentul Elenei Băsescu. Jaful a fost comis de paznicul blocului în care se află apartamentul fiicei fostului șef al statului.

În motivarea deciziei instanței de arestare a paznicului, care și-a recunoscut fapta, se arată că acesta a intrat în locuința Elenei Băsescu de trei ori: de două ori pe 2 august și încă o dată pe 3 august. 

De aici, acesta a sustras bunuri în valoare de 20.000 de euro, mai precis haine, produse cosmetice și parfumuri. 

Autorul jafului a profitat de faptul că Elena Băsescu nu se afla acasă, iar ușa apartamentului nu era încuiată și atunci a comis fapta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 aug, 08:42
sorin
Lucreaza de acasa!
Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ