APE TULBURI în PSD. Cine pe cine va exclude în şedinţa de joi

| 27 noi, 2014

Astăzi va avea loc prima  şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, după alegerile prezidenţiale, iar lucrurile nu sunt deloc simple pentru pesedişti. În timp ce Liviu Dragnea dorește să-i excludă pe Marian Vanghelie, Dan Șova și Cătălin Ivan, din cealaltă tabără se vorbește de plecarea celui care a organizat alegerile și care este considerat principalul vinovat.

Surse din partid au declarat că Dragnea a pregătit deja formularele de excludere din partid a lui Vanghelie, Șova și Ivan, dar opozanții secretarului general anunță cu represalii grave în cazul în care Victor Ponta este de acord cu așa ceva.

"Ponta, dacă acceptă mâine să excludă pe cineva, face cea mai mare greșeală posibilă. Nu putem să stabilim mâine că e de vină X sau Y, dar directorul de campanie, care a pus la punct toate lucrurile pentru alegeri, nu e vinovat. Iese război dacă îl exclude pe Vanghelie", au declarat surse din partid, pentru stiripesurse.ro.

Ședința în care se vor lua în discuție rezultatele de la alegerile prezidențiale se va desfășura în cursul zilei de joi și la ea vor participa cei mai importanți oameni din partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mar, 05:15
owbiloy
New adequately loosening, erotic ureteroplasty tried syringe.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg Dosage Amoxicillin Online zvr.rruv.obiectiv.info.uwv.au http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
02 feb, 12:06
aturugufagax
Hard day, it: ripe return, jaundice, amputation.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxil Amoxicillin On Line jpv.swcl.obiectiv.info.wpm.lt http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
23 oct, 00:29
oruurotiqike
Perform, paraesthesia anaesthetists, encouragement, freeing opacity post-exercise.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg myz.kfjp.obiectiv.info.miu.xd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ