Aplicaţia care te ajută să scapi de o sarcină nedorită

| 17 feb, 09:53

Tot mai multe studii pun la îndoială veridicitatea informaţiilor pe care furnizeză o aplicaţie de monitorizare a perioadei de fertilitate, pe motiv că acestea nu au la bază ştiinţa.

Potrivit surselor citate de Noobz.ro, o aplicaţie de monitorizare a perioadei de fertilitate îţi permite să previi o sarcină, prin notarea perioadelor fertile, prin alarme care te anunţă când ai uitat să iei pilula sau oferind diferite sfaturi contraceptive.

Printr-o simplă apăsare de buton, femeile şi partenerii lor adună, analizează şi accesează tot felul de date cu privire la corpurile lor. Totuşi, aceste aplicaţii, fiind doar aplicaţii, pot conţine informaţii eronate, iar femeile pot lua decizii, precum programarea unui contact sexual neprotejat, bazându-se pe o analiză din telefonul personal, lucru ce le poate expune riscului de a rămâne însărcinate.

Aceste aspecte au fost discutate într-un studiu realizat de Emily Mangone, o studentă de la Universitatea de Nord din California, care susţine că jumătate din sarcinile din Statele Unite sunt nedorite şi sunt întâlnite la tineri, cu venituri mici, preponderent la femeile africano-americane.

„Oricine poate face o aplicaţii despre contracepţie şi despre sănătatea sexuală şi nu este necesar să fie fondată pe ştiinţă sau realitate”, a declarat Mangone pentru publicaţia americană, trăgând un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care se expun partenerii care întreţin relaţii sexuale neprotejate.

Ce aplicaţii de prevenire a sarcinilor nedorite poţi folosi şi care sunt pericolele la care te expui inconştient.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 13:33
OffedRabe
does lasix
lasix dosage for edema These patients need a hospital ward where the clinical picture is well understood and the personnel have expertise in its treatment and follow- up

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ