IADUL E AICI! Imaginea pe care a surprins-o un fotograf a speriat internetul

| 04 sep, 2014

O imagine apocaliptica a fost surprinsa cu mai multa vreme in urma. O aratare cu chip infricosator a fost fotografiata intr-un moment de neatentie.

Cap de tap si trup de om. Asa ar putea fi descrisa ciudatenia din imaginea de mai sus. Cei mai multi dintre oamenii care au vazut imaginile considera ca Satan a coborat pe pamant, imaginea fiind similara cu descrierea biblica a lui Lucifer.

Tag-uri: fotografie, Lucifer, Satan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
Cele mai sigure locuri de munca!
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
05 sep, 2014
daciana
Asta a venit dupa Ranjila si Mustata a venit sa-i duca la el !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ