Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat Palatul Victoria cu ocazia Zilei Naționale

| 01 dec, 18:28

Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat marți Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Porților Deschise organizată de 1 Decembrie - Ziua Națională a României.

Premierul Dacian Cioloș a stat de vorbă cu oamenii veniți să vadă sediul Guvernului, fiind însoțit de șeful Cancelariei Primului-Ministru, Ioan Dragoș Tudorache, și de secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu. De asemenea, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, a fost astăzi la Palatul Victoria, informează un comunicat al Guvernului remis marți AGERPRES.

"Oamenii au așteptări foarte mari de la noi, însă lucrurile pe care ei le așteaptă nu le putem face decât împreună. Guvernul are în vedere reforma administrației și creșterea transparenței pentru a elimina sursele corupției. Însă nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi", a spus prim-ministrul Dacian Cioloș.

Acesta a participat marți la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale în Piața Constituției, iar ulterior a ajuns la Palatul Victoria, unde a stat de vorbă cu cetățenii.

Persoanele care au venit la sediul Guvernului de Ziua Națională au vizitat Sala Muntenia, unde se desfășoară ședințele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania, unde sunt organizate ceremoniile oficiale și Sala Moldova, unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

Vizitatorii au fost întâmpinați de angajați ai Guvernului și au primit steaguri tricolore și pliante cu informații despre Palatul Victoria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ