Arnold Schwarzenegger, pozat într-o ipostază inedită. Actorul doarme pe stradă, la umbra propriei statui

| 16 ian, 14:36

Arnold Schwarzenegger a postat pe contul său de Facebook o fotografie inedită, în care apare în ipostaza unui om al străzii, care doarme pe unde apucă. Actorul a apucat să întindă capul la umbra propriei statui.

Fotografia, care a strâns câteva sute de mii de like-uri, îl arată pe Arnold Schwarzenegger întins pe stradă, în ipostaza unui om în mizerie, într-un sac de dormit, la picioarele statuii care îl înfăţişează în culmea gloriei sale de culturist. Comentariul lui Arnold este laconic şi ironic, în acelaşi timp: "Cum s-au schimbat timpurile".

Statuia se află în faţa sălii Greater Columbus Convention Center din Columbus, Ohio, şi a fost inaugurată în 2014, cu ocazia festivalului anual Arnold Fitness.

În prezent, actorul filmează la un nou film, inspirat după un caz real: este vorba de un accident în care au fost implicate două avioane care s-au ciocnit în aer.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 21:08
rodi
oferta
Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Cere acum mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ