ATAC! Mai multe persoane au fost înjunghiate pe stradă în Finlanda

| 18 aug, 18:00

Mai multe persoane au fost înjunghiate vineri în orașul finlandez Turku, relatează ediția online a postului YLE, care anunță un bilanț provizoriu de un mort și doi răniți.

Agenția Xinhua scrie că a fost un atac multiplu, desfășurat de mai multe persoane în același timp în mai multe locații din centrul orașului. Un martor ocular a declarat unui reporter al acestei agenții că a văzut mai mulți indivizi având asupra lor cuțite de mari dimensiuni și care atacau trecătorii la întâmplare.

Alte surse relatează despre cinci sau șase victime. Cel puțin o persoană a fost văzută zăcând pe jos la locul atacului din Piața Puutori, situată în centrul acestui oraș din sud-estul Finlandei, fiind aparent cea ucisă.

Poliția a confirmat arestarea unui suspect, care a fost împușcat în picior. A fost anunțată și desfășurarea unei operațiuni pentru găsirea unor eventuali alți participanți sau complici la acest atac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ