Atac devastator din PSD Timiş, susţinător al lui Grindeanu sare la Dragnea

| 25 iun, 18:56

Chiar dacă de la centrul este intens mediatizată imaginea de "unitate de monolit în jurul conducătorului iubit", în teritoriu lucrurile nu stau aşa de bine pentru echipa PSDragnea. În Timiş, unul dintre cei mai vechi şi influenţi oameni ai PSD, susţinător al lui Sorin Grindeanu contra lui Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe actualul lider: "Dragnea trebuie să plece!"

Vicepreşedinte PSD Timiş şi primar al comunei Jebel, Sabin Bociu a anunță că se delimitează de liderul partidului Liviu Dragnea. Într-o postare pe Facebook, Bociu, el a afirmat că Dragnea trebuie să plece din fruntea partidului.

"Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri! (Seneca). Sunt membru al PSD de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor", a postat Bociu.

În scurt timp, postarea sa aa atras nenumărate comentarii favorabile.

În urmă cu un an, în timpul crizei interne din PSD, ce a dus la căderea guvernul Grindeanu, Sabin Bociu a militat intens pentru formarea unei noi coaliţii de guvernare în jurul fostului premier, în detrimentul taberei Dragnea.

Pe de altă parte, potrivit tion.ro, Bociu a fost unul dintre liderii din teritoriu care s-a bucurat de aprcieri dinpartea lui Luviu Dragnea. „Asemenea oameni are PSD, asemenea candidați are PSD, oameni care nu mint, oameni care când ajung într-o funcție muncesc ca că lase ceva în urma lor, nu oameni care se ascund sau oameni care mint", susținea Dragnea în 2016.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ