ATAC fără PRECEDENT la Iohannis: Este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte

| 16 dec, 2014

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a atacat dur pe președintele ales Klaus Iohannis despre care a spus că este un om care vorbește puțin și gândește cât vorbește.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la Gândul Live cum îl vede pe președintele ales Klaus Iohannis.  "Stiu ca se poate avea incredere in acest om, dar cand vorbim despre dificila misiune, in aceasta privinta nu stiu. Daca ne vom astepta ca Iohannis sa rezolve toate problemele, este o aberatie. Daca societatea romaneasca va astepta la randul ei sa rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rau".

"In spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti", a continuat Crin Antonescu.

"Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste".

Pe cine susţine la şefia PNL

Crin Antonescu a declarat în urmă cu două săptămâni că nu va candida pentru un nou mandat pentru şefia PNL. Fostul preşedinte a punctat că "Sunt doi colegi care nu sunt lipsiţi de argumente pentru a susţine candidatura. Îi preţuiesc pe amândoi, îi voi da acest vot lui Ludovic Orban".

Nu e ceva adevărat dintr-o istorioară pe care o tot văd la colegi mai dubioşi ai dumneavoastră, un conflict, un război între mine şi Teodor Atanasiu. Îl ultima formulă guvernamentală, cea care trebuia să îl cuprindă şi pe Klaus Iohannis şi nu s-a înfăptuit, Atanasiu a fost o propunere pe care am făcut-o pentru Ministerul Economiei. Teoria că Atanasiu a condus o rebeliune care să mă înlăture pe mine e stupidă. Am o relaţie normală cu Atanasiu şi Orban. Ar fi fost foarte bine să putem scoate o figură mai proaspătă, nu avem această opţiune. Că eu fac o alegere, este normal să o fac.

Citeşte şi: Ludovic Orban îi vrea locul lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
16 dec, 2014
adrian
gandeste OBIECTIV , si nu pierde timpul si energia inutil prin vorbaria si dualitatea mentala .Faptul ca gandeste ceea ce vorbeste este un lucru mare si ar trebui sa incerce fiecare sa vada cat este de greu asa ceva .
16 dec, 2014
OVI
Ce diferenta ar putea fi intre Antonescu si Iuda?Freza si cam atat...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ