ATAC la directorul TVR: Stelian Tănase îşi bate joc de alegătorii care îi plătesc salariul

| 14 noi, 2014

Preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Georgică Severin (PSD), susţine că preşedintele-director general al TVR, Stelian Tănase, 'îşi bate joc de alegătorii care îi plătesc salariul'.

'Prin afirmaţiile extrem de partizane şi jignitoare pe care le-a făcut ieri, domnul Stelian Tănase - cel care ocupă o funcţie publică la TVR care ar trebui să-l îndemne la decenţă - a arătat că efectiv îşi bate joc de alegătorii care îi plătesc salariul. Atitudinea puternic părtinitoare din punct de vedere politic a directorului televiziunii publice este inacceptabilă, iar poziţia sa exprimată ieri reprezintă o dovadă clară a încălcării neutralităţii de care TVR ar trebui să dea dovadă', apreciază senatorul PSD potrivit unei declaraţii de presă remisă vineri.

De asemenea, Severin îl îndeamnă pe Tănase 'la decenţă' şi îi solicită să se abţină de la implicarea în campania electorală.

'Mai mult decât atât, să cataloghezi întregi categorii sociale drept 'babe din sate părăsite şi beţivi de prin cârciumi rurale', respectiv oameni 'strânşi pe marginea şanţurilor' şi să afirmi că aceste descrieri se potrivesc celor mai mulţi dintre români este un afront grav adus nu numai locuitorilor din mediul rural, ci şi întregii societăţi româneşti. Domnul Tănase îi jigneşte incalificabil tocmai pe cei care îi plătesc salariul uriaş, prin achitarea abonamentului la televiziunea publică, şi care contribuie major la cota de audienţă a TVR, atât cât este ea. Îl îndemn pe domnul Stelian Tănase la decenţă şi îi solicit să se abţină de la implicarea în campania electorală', se mai arată în comunicatul preşedintelui Comisiei pentru cultură şi media din Senat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ