Atacantul brazilian Hulk, ţinta scandărilor rasiste în Rusia

| 01 oct, 2014

Clubul Spartak Moscova ar putea fi sancţionat de către comisia de disciplină a Federaţiei ruse de fotbal pentru ţipetele de maimuţă adresate de suporterii săi brazilianului Hulk, atacantul rivalei Zenit Sank Petersburg, în cursul meciului de campionat disputat sâmbătă şi încheiat la egalitate, 0-0.

În prima repriză, am auzit clar, în două rânduri, ţipetele de maimuţă lansate în direcţia mea de către un grup important de suporteri', a declarat Hulk pentru cotidianul rus Sport Express.

Preşedintele comisiei de disciplină a confirmat incidentele, care au fost filmate, produse la mijlocul şi la finalul primei reprize a partidei de la Sankt Petersburg.

Acesta este al doilea caz de rasism înregistrat pe stadioanele din Rusia în ultimele zece zile, după ce franco-congolezul Christopher Samba, jucătorul formaţiei Dinamo Moscova, a auzit la rândul său ţipete de maimuţă la meciul cu Torpedo, disputat pe 22 septembrie.

În urma acestui incident, clubul Torpedo a fost obligat să-şi închidă parţial tribunele pentru un meci, în timp ce Samba a primit o suspendare de două meciuri pentru degetul arătat suporterilor rasişti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ