Atanasiu, după ședința PNL: Iohannis o va susține și vota pe Alina Gorghiu

| 17 dec, 2014

Teodor Atanasiu a declarat, miercuri seară, în urma ședinței PNL, că președintele Klaus Iohannis o va susține pe Alina Gorghiu la șefia partidului.

Iohannis ”ne-a transmis că a vorbit serios când a spus că vrea o reproiectare a României în toate funcțiile importante, că vrea ca acest proiect să îl facă cu PNL timp de două mandate și să facem tot ve ne stă în putință să câștigăm alegerile parlamentare”, a afirmat Atanasiu.

”El o va susține și vota mâine pe Alina Gorghiu. Consideră că va fi o comunicare foarte bună între PNL și președinție dacă va fi co-președinte al PNL și vom putea pune în practică proiectul de țară. Alina Gorghiu va fi președinte interimar până la următorul congres care ar trebui să aibă loc în anul 2017. Vom avea un congres în 2017 în care vom alege o structură unică de conducere”, a mai declarat el.

”Eu i-am cerut lui Ludovic (n.r. Orban) să facem acest gest de solidaritate comună (n.r. să se retragă din cursa pentru președinția PNL)”, a mai spus Teodor Atanasiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ