Atentat în Canada: 15 persoane rănite

| 25 mai, 12:10

Cincisprezece persoane au fost rănite, între care trei grav, în urma unei explozii survenite joi într-un restaurant din provincia Ontario (Canada), conform media locale, citate de dpa.

Potrivit Reuters, doi bărbaţi neidentificaţi au intrat într-un restaurant din oraşul Mississauga, 32 km vest de Toronto, şi au detonat o bombă, după care au fugit.

Explozia s-a produs în restaurantul indian Bombay Bhel în jurul orei locale 22:30, precizează agenţia britanică de presă.

Un purtător de cuvânt al serviciului de prim-ajutor Paramedics a declarat pentru ziarul Times Colonist că trei persoane au suferit răni extrem de grave în explozia produsă în oraşul Mississauga. Acestea au fost transportate în grabă la un centru medical, potrivit dpa. Ceilalţi 12 răniţi au suferit răni nesemnificative, conform aceluiaşi purtător de cuvânt.

Doi indivizi suspecţi au intrat în restaurant şi au detonat un dispozitiv exploziv improvizat, a confirmat şi poliţia regională Peel într-o postarepe Twitter, potrivit căreia cei doi atacatori au reuşit să fugă, informează Reuters.

Deocamdată, nimeni nu a revendicat deflagraţia din restaurantul indian din provincia Ontario.

Poliţia a publicat o fotografie pe Twitter cu doi bărbaţi în hanorace cu glugi pe cap intrând în local, iar unul dintre ei pare să aibă asupra sa un obiect.

Acest atac din Mississauga, al şaselea oraş ca mărime din Canada, intervine la o lună după ce şoferul unei camionete a intrat în plină viteză într-o mulţime la periferia Toronto, ucigând zece persoane şi rănind altele 15.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ