Au fost anuntate 5 seturi suplimentare LEGO Star Wars: care sunt si ce includ

| 24 aug, 15:18

LEGO Star Wars a reprezentat, pentru iubitorii seriei, o gura de aer. Nu doar ca s-au putut bucura de un nou film Star Wars, dar si-au putut completa colectia de lucruri cu tematica cu jocuri LEGO complexe si interesante. Astfel, nu e de mirare ca anul trecut producatorii nu au mai putut face fata comenzilor mari de seturi LEGO Star Wars.

Vazandu-i succesul, acestia au venit cu o promisiune: “Vom lansa noi seturi LEGO Star Wars la inceputul lunii septembrie, in 2017”. Dar, asa cum se intampla in lumea online-ului, se pare ca seturile suplimentare au fost deja gasite de catre fani. Descrierile celor 5 seturi au facut valva in online. Iata ce seturi ar urma sa fie lansate de producatorii jocurilor LEGO:

●     Tatooine Battle Pack (75198) – Include figurinele Jawas, Tusken Raider, Astro-Mech si un vehicul

●     General Grievous Combat Speeder (75199) – Include figurinele General Grievous, Mace Windu si pe Combat Speeder

●     Yoda’s Hut (75208) – Include figurinele Yoda, Luke, R2-D2.

●     Boba Fett (75533)

●     Darth Vader (75534)

LEGO Star Wars este achizitionat, in principiu, nu de copii, ci de parintii care au crescut cu personajele deja cunoscute, astfel ca vestea i-a afectat mai degraba pe ei decat pe piticitii carora nu le este inca familiara actiunea din Star Wars. Iar datorita seturilor Star Wars, in anul 2016, compania LEGO a reusit sa depaseasca competitiori pe piata precum Mattel si Hasbro si a avut cel mai mare profit din ultimii 70 ani.

In septembrie 2016, in ultimul studiu realizat, LEGO a aparut cu o crestere de 23% fata de anul trecut, reusind sa depaseasca doua dintre brand-urile rivale: Mattel si Hasbro. Cea dintai produce Barbie, iar cea de-a doua a devenit cunoscuta datorita liniei de Transformers, apreciata de copiii din intreaga lume. LEGO este, se pare, cea mai profitabila afacere dintre cele trei, avand cele mai bune cifre din ultimii 70 de ani in privinta vanzarilor.


Puteti descoperi la Noriel seturi LEGO Star Wars la preturi accesibile si foarte interesante. Personajele favorite abia asteapta sa fie asamblate piesa cu piesa. In plus, puteti descoperi si alte seturi LEGO – LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Duplo (pentru micuti), LEGO Friends, LEGO Elves si multe altele.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 16:43
VashReabs
why can't i take doxycycline with dairy
PMID 3013348 can doxycycline treat strep

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ